Dames 1e prov. winnen 1-5 bij competitieleider Beveren

Onze 1e provinciale dames namen het afgelopen weekend op in de topper tegen SK Beveren. De inzet was de eerste plaats in het klassement. 

Onze dames genoten nog van de zon tijdens de start van de wedstrijd en zo gaven ze meteen een grote kans weg, die gelukkig eindigde tegen het doelhout. Merelbeke nam daarna het heft volledig in handen. Beveren trok de noodrem en de bal ging op de stip. De strafschop werd helaas gemist maar kort daarna zorgde Axelle toch voor de inmiddels verdiende 0-1 voorsprong na een knap afstandsschot dat in de verste kruising binnen waaide. Nog voor de rust werd het 0-2 toen Rune een hoekschop met het hoofd devieerde in het Beverse doel.

De tweede helft startte op dezelfde manier als de eerste, met wederom een grote kans voor Beveren. Deze keer had de thuisploeg meer succes en werd het 1-2 na een knap schot. 

Onze dames lieten het evenwel niet aan hun hart komen en scoorden kort daarna de 1-3 met – eerlijkheidshalve, – de hulp van de thuisploeg. De Merelbeekse combinaties liepen vlotter en vlotter met een tweetal mooie treffers als gevolg. De eerste via hoekschop en een doelpunt van Rune (1-4), en de tweede via een mooi uitgespeelde aanval die afgerond werd door Lauren, met een zeer knappe 1-5 overwinning als eindresultaat.

Volgende zaterdag spelen onze dames opnieuw tegen SK Beveren. Deze keer op ons thuisterrein voor de 1/8e finales van de Hofman cup. Alle supporters zijn welkom om 15u in de Sportstraat!”

Verslag: Gilles

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *