GESLAAGDE GENERALE REPETITIE VOOR KFCM

Merelbeke werd vorige week nog uit de Croky cup geknikkerd door Zwarte Leeuw en vond met Jong Lede een geschikte sparringpartner voor de laatste voorbereidingswedstrijd van het komende voetbalseizoen. Vanaf volgend weekend wordt het echt menens en coach De Schryver stuurde dan ook zijn echte keurtroepen de wei in. 

Het KFCM team nam de handschoen maar al te graag op en maakte er een echte demonstratiewedstrijd van waarbij de thuisploeg enkel kon toezien op een zeer vlot combinerend Merelbeke.

Van Laere, De Rock en Lievens troffen elk twee maal raak.

De makelij van het eerste Merelbeekse doelpunt was een echte beauty. Kapitein Bultheel stuurde De Rock de ruimte in op links. Straetman werd aangespeeld en legde de voorzet panklaar voor Van Laere die het leer kunstig in de kruising trapte (0-1 ‘15min.) Een ware prachtgoal! Twee minuten later verdubbelde Merelbeke zijn  voorsprong toen Lievens een gemeten voorzet van Van Der Wilt binnen knikte (0-2) Amper was er terug afgetrapt, of Klaas De Rock Leverde zijn visitekaartje af met een geplaatst schot van net buiten de grote rechthoek. (0-3 ‘17min.) Lievens knikte daarna zijn tweede van de namiddag binnen na een gemeten hoekschop van Straetman (0-4 ‘22min.) Kort voor rusten slikte Lede de forfaitscore toen De Ruyver een  assist op de knikker van Van Laere schilderde, die de Leedse doelman tegenvoets te grazen nam (0-5 ‘40min.)Na de pauze nam Merelbeke terecht wat gas terug, maar ook nu kon de thuisploeg geen noemenswaardige kansen bij mekaar voetballen. Het was De Rock die met zijn tweede van de namiddag de 0-6 eindstand tegen de Leedse netten prikte (’85min.).
Een meer dan geslaagde generale repetitie dus. Volgende Zondag ontvangt KFC Merelbeke het West-Vlaamse Westhoek op Moerkensheide voor de start van de competitie in tweede afdeling en dan begint het echte werk en wordt het echt menens!

 

Vergelijkbare berichten