KFC Merelbeke realiseert twee toptransfers

KFC Merelbeke was de voorbije week zeer actief op de transfermarkt want met Klaas De Rock en Bob Straetman haalde Sportief Manager Erwin Poffé twee eminente klasbakken binnen.
Klaas De Rock is een diepe spits en doelpuntenmaker pur sang, die zijn waarde reeds eerder bewees bij Eendracht Aalst, waar hij o.m. topscorer én speler van het jaar werd. In de krant Het Laatste Nieuws zegt hij gecharmeerd te zijn door het sportief en extra-sportief project van KFC Merelbeke, dat volgend seizoen een hoogtepunt moet bereiken met de ingebruikname van het nieuw Molenkoutercomplex. Daar wil hij graag deel van uit maken.

De andere klasbak Bob Straetman doorliep alle jeugdreeksen bij Sporting Lokeren, waar hij in 2016 een profcontract kreeg aangeboden. Hij speelde in het Daknamstadion liefst 40 wedstrijden in de Jupiler Pro League. In 2019 werd hij uitgeleend aan Virton en na het faillissement van Lokeren vond hij onderdak bij traditieclub Lierse, waar hij tot op heden actief was. Ook hij kiest voor het uitdagend project van KFC Merelbeke. 

Vergelijkbare berichten