KFCM Businessclub

Eigenaars Elisabeth Clinckspoor en Tom Neyt van AD Merelbeke ontvangen Businessclub KFC Merelbeke

Op donderdagavond 22 februari jongstleden zetten eigenaars Elisabeth Clinckspoor en Tom Neyt hun winkeldeuren wagenwijd open voor een bezoek van onze KFC Merelbeke Businessclub. Tom en Elisabeth gaven er een exclusieve rondleiding vóór én achter de schermen van de recent volledig vernieuwde zaak.
“Indrukwekkend” was het juiste woord om het hypermoderne werkplaats-, magazijn- en winkelcomplex te omschrijven en onze talrijk opgekomen KFC Businessclubleden konden zelf vaststellen hoeveel intensieve arbeid en planning het vraagt om deze grote voedings-, specialiteiten- en delicatessenzaak dagelijks draaiende te houden. Ook de inkijk in de verschillende magazijnen, de werkplaatsen en het geautomatiseerde machinepark deden vele aanwezigen met grote ogen toekijken. Het door Elisabeth en Tom aangeboden gastronomische eet- en drankenbuffet was uiteraard ook van de gekende Delhaize topkwaliteit, waarmee de aanwezigen letterlijk en figuurlijk in de watten werden gelegd. Als complete verrassing werd als dessert zelfs een biscuittaart met KFC Merelbeke logo aangeboden.
Voorzitter Wilfried Van Keymeulen bedankte Elisabeth en Tom voor de gastvrijheid en vestigde tevens ook nog eens de aandacht op het belang van onze stevige sponsorbasis én het bestaan van onze KFCM Businessclub.

Langs deze weg bedanken we Elisabeth en Tom voor de zeer gastvrije ontvangst en wensen hen nog heel veel successen toe met hun prachtige zaak!

Ook lid worden van KFCM Businessclub?
neem contact met Commercieel Manager Bernard Mortier
bernard.mortier@kfcmerelbeke.be