Transfermolen voor seizoen draait op volle toeren...

De sportieve staff van Merelbeke bouwt gestadig aan het nieuwe KFC team voor volgend seizoen.

Wij verwelkomen vooreerst twee nieuwkomers. Malik De Drie komt over van reeksgenoot Voorde Appelterre. Deze 23 jarige Leuvens spits was er de laatste twee seizoenen één van de smaakmakers en liet er al heel wat mooie dingen zien. Hij koos er nu voor om zijn skills te vertonen in het Molenkouterstadion.
Van reeksgenoot KVV Zelzate nemen we Aalstenaar en verdedigende middenvelder Simon Lanckman over, hij moet de plaats invullen van Ayron Verkindere die terug naar zijn West-Vlaamse roots trekt en er bij KM Torhout aan de slag gaat.

Met grote tevredenheid bevestigen wij u ook nu reeds het verlengd verblijf van de Merelbeekse sterkhouders Jordy Maes, Max De Ruyver, Milan De Mey, Noco Binst, Joshua Veeckman, Mathieu D’Hoore en Merijn Rogiers.

Simon Lanckman – © photo Marc Van Hecke
Malik de Drie – © photo Gregory Van Gansen
KFCM spelers – © photo Ellen De Vos

Geïnteresseerde trainers die vanaf seizoen 2024-2025 aan de slag willen gaan als hoofdcoach van KFC Merelbeke sturen hun gemotiveerde kandidatuur en CV (UEFA-A vereist) naar Voorzitter Wilfried Van Keymeulen wilfried.vankeymeulen@skynet.be

Vanaf komend seizoen 2024-2025 zegt Davy De Schryver trainersschap vaarwel en wordt Sportief Manager van KFC Merelbeke

Op dinsdag 20 december maakte hoofdcoach Davy De Schryver belangrijk nieuws bekend. Vanaf komend seizoen hangt hij de trainersschoenen aan de haak en neemt hij de rol van Sportief Manager op zich bij KFC Merelbeke. Deze carrièreswitch werd al verwacht, en het was ook de grote wens van wijlen Sportief Manager Rudy Hofman dat Davy in zijn voetsporen zou treden.

Davy De Schryver is uitgegroeid tot een van de iconen van KFC Merelbeke en leidt al tien jaar onafgebroken de sportieve staf van de club. In die tijd speelde hij een centrale en cruciale rol in de sterke opgang van de club en behaalde hij niet minder dan vier kampioenstitels – twee als beloftencoach en twee als hoofdcoach – een prestatie die hem slechts door weinigen zal worden nagedaan. Het wordt dan ook een flinke uitdaging voor zijn opvolger om zijn schoenen te vullen.

Het goede nieuws is dat Davy de club niet zal verlaten. Vanaf volgend seizoen zal hij de belangrijke rol van Sportief Manager op zich nemen, waardoor hij ook zijn enorme schat aan ervaring ten dienste van de club zal stellen. Wij willen Davy bedanken voor alle mooie momenten die hij ons tot nu toe heeft gegeven en wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe rol en de verdere ontwikkeling van onze prachtige voetbalclub.

A-KERN 2020-2021

KOMENDE WEDSTRIJDEN EERSTE ELFTAL

RANGSCHIKKING 2 AFD.A VV

Verwarmings- en badkamerspecialist Derolucq treedt toe tot onze club van Key-sponsors

Het gaat tegenwoordig hard met de uitbreiding van nieuwe sponsors, want Voorzitter Wilfried Van Keymeulen en Commercieel Manager Bernard Mortier konden nu ook verwarmings- en badkamerspecialist Derolucq overtuigen om toe te treden tot de KFC Merelbeke business- en key sponsorclub. De  directie van Derolucq tekende hiervoor een overeenkomst voor de komende drie seizoenen. Naast de sterk aanwezige visibiliteit langs het veld, in de KFCM media en via de website krijgt onze key-sponsor ook een voorkeursbehandeling vóór, tijdens en na de thuiswedstrijden van het eerste elftal, maar “top of the bill” zijn de zeer regelmatig door de club georganiseerde bijeenkomsten, waarbij sponsors hun bedrijf kunnen voorstellen en zo onderling effectief tot zakendeals komen. 

Ook interesse in een key-sponsorship bij KFC Merelbeke?
Contacteer Bernard Mortier op 0477 98 40 98

Our upcoming
Workshops

Workshop name

Workshop name

Workshop name

Workshop name

Workshop name

Workshop name