Bedankt Wilfried Van Keymeulen – Welkom Bernard Mortier

Ter gelegenheid van de start van het nieuwe voetbalsezoen brengen we hulde aan Wilfried Van Keymeulen, die maar liefst 35 jaar lang als voorzitter aan het roer stond van KFC Merelbeke.

Onder zijn leiding heeft de club indrukwekkende stappen voorwaarts gezet, van derde provinciale tot aan de top van het Belgische amateurvoetbal, met dit seizoen de realisatie van de promotie naar eerste nationale.
Wilfried is een man met een sterk karakter maar tevens met een hart van goud, altijd gedreven door passie en liefde voor de voetbalsport en steeds recht voor de raap.  Zijn motto “ had voetbal niet bestaan, ik had het zelf uitgevonden” typeren hem in zijn grote passie voor het voetbal.

Zijn onuitputtelijke toewijding aan de club en aan elke speler, trainer en supporter die zijn pad kruisten zijn ongeëvenaard. Hij heeft altijd gestreefd naar het beste voor KFC Merelbeke en heeft daarvoor zelfs dikwijls hele moeilijke beslissingen dienen te nemen, steeds zijn eigen belangen opzij zettend.

Dankzij zijn positieve visie, leiderschap en doorzettingsvermogen heeft Wilfried samen met zijn bestuur talloze successen behaald en heeft hij van KFC Merelbeke een club gemaakt om trots en fier op te zijn. Zijn nalatenschap zal vanaf vandaag nog vele jaren voortleven in de geschiedenis van de club.

Vanaf heden legt Wilfried zijn verantwoordelijkheid als voorzitter neer, maar zijn invloed en betrokkenheid zullen altijd voelbaar blijven.

We zijn enorm dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst onder leiding van de veelbelovende opvolger Bernard Mortier, die grote schoenen moet vullen.

Maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook Bernard de club naar nieuwe successen zal leiden.

Wilfried Van Keymeulen, vanaf vandaag ben je een ware legende en een inspiratie voor ons allemaal. Vanaf nu zul je de titel van Erevoorzitter van KFC Merelbeke dragen, als eerbetoon aan jouw onschatbare bijdrage aan de club. Dank je wel voor alles!

Namens het Bestuur van KFC Merelbeke

Vergelijkbare berichten