Breaking nieuws bij KFC Merelbeke! Voorzitterswissel.

Gisteren werd tijdens een speciale algemene vergadering en raad van bestuur bekend gemaakt dat er zeer binnenkort een voorzitterswissel zal plaatsvinden. Na 35 jaar trouwe dienst kondigde voorzitter Wilfried Van Keymeulen aan dat hij vanaf komend voetbalseizoen de fakkel overdraagt aan zijn opvolger Bernard Mortier.

Wij zijn enorm dankbaar voor de inzet, toewijding en passie waarmee Wilfried Van Keymeulen onze club tot op heden met sterke hand leidde en bovendien tot grote successen bracht.

 Onder zijn leiding werd KFC Merelbeke dé referentieclub in de regio en leidde hij de club van het provinciaal naar het nationaal voetbal in de huidige tweede afdeling van Voetbal Vlaanderen. Een prestatie die zijn gelijke niet kent. Met zijn steeds aanhoudende druk op het gemeentebestuur bewerkstelligde hij zo ook mee de realisatie van het nagelnieuwe sportpark Molenkouter, een hypermodern voetbalcomplex die mee zal zorgen voor de verder opgang en uitbouw van de club.  Als icoon van KFC Merelbeke vindt Wilfried de tijd nu rijp om de fakkel over te dragen. Hij zal vanaf het komende seizoen als Erevoorzitter door het leven gaan en verder achter de schermen meewerken.  

Wilfried nam het woord met een voor hem ongetwijfeld emotionele speech en draagt met vertrouwen en trots het stokje over aan zijn opvolger. Hij weet dat hij met veel energie, passie en visie deze rol zal vervullen en onze vereniging naar nieuwe successen zal leiden. 

Hij heeft er ook alle vertrouwen in dat onder zijn leiding onze vereniging zal blijven groeien en bloeien.Bernard Mortier bedankte voor het vertrouwen en bevestigde op zijn beurt dat hij de erfenis van Wilfried Van Keymeulen met trots zou voortzetten en alles in het werk zal stellen om de club naar nieuwe doelen te leiden.

We kijken ook vol verwachting uit naar de nieuwe accenten die Bernard Mortier ongetwijfeld zal leggen en hopen tevens op nieuwe successen onder zijn ambitieuze leiding.

De voorzitterswissel werd met algemeen applaus bezegeld en zo breekt er een nieuw tijdperk aan voor KFC Merelbeke. We kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen onder leiding van onze nieuwe voorzitter. Hiermee zijn de eerste stappen gezet richting een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van onze mooie voetbalclub, vol vertrouwen, verwachtingen en hoop.

Eén reactie

 1. Beste Wilfried,
  Als oud speler van het vroegere sp. Merelbeke heb ik steeds de resultaten en het gebeuren blijven volgen van de fusieclub.
  Aan passie is er bij jou nooit een gebrek geweest, als oud clublid herinner ik me jou als voorzitter die zeer gedreven was in alles wat met de club en de sport te maken had. Maar wat ik het meeste apprecieerde is de interesse die jij had in de mens achter de sportman,dit gaf mij en waarschijnlijk ook vele anderen een geborgen gevoel van waardering. Ondanks het feit dat je als voorzitter ongetwijfeld ook moeilijke knopen moest doorhakken was er altijd ook dat andere deel van Wilfried aanwezig.
  Waarvoor dank. En ik wens je dan ook te feliciteren met jou prachtige resultaten die je heb behaald. Verder wil ik jou nog mooie momenten toewensen als ere voorzitter,
  Met vriendelijke en sportieve groeten
  Geert Schaubroeck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *